Spring til indhold
Hjem » 5 grunde til hvorfor det er en god ide at få en maler til at gøre arbejdet for dig

5 grunde til hvorfor det er en god ide at få en maler til at gøre arbejdet for dig

Det kan være fristende at klare arbejdet selv, men du vil ikke fortryde at få en maler til at gøre det for dig. Derfor får du i denne artikel 5 gode grunde til, hvorfor du skal hyre en maler.

  • Det går hurtigere

Lad os være ærlige; det går hurtigere med en professionel maler, frem for hvis du gør arbejdet selv. Når du ikke selv besidder malererfaring, vil det være en længere og tidskrævende proces, fordi du nok skal Google en masse om, hvordan man gør. Det kan derfor være en fordel at hyre en maler, så det går lidt hurtigere.

  • Du skal ikke løfte en finger

Det fede ved at hyre en professionel maler til at klare sagerne, er helt klart, at du ikke selv skal løfte en finger. Du kan læne dig tilbage og lade dem klare arbejdet for dig for en respektabel sum penge. Det er altså rart ikke at skulle gøre det hele selv.

  • Prisen er fair i forhold til arbejdsmængden

En typisk timeløn for en maler er 450kr inklusive materialer og rengøring. Denne timepris varierer selvfølgelig også, alt efter hvor i landet du befinder dig. Hovedstadsområdet er nemlig oftest dyrere end andre regioner.

Men dette er en fair pris for en maler, som både vasker dine vægge, medbringer materialer og selvfølgelig maler væggene for dig. Alt efter om det er et enkelt rum, du skal have malet, eller hele boligen, vil prisen selvfølgelig variere en del, fordi maleren bruger flere timer på mere arbejde. Nogle malere giver også et tidsestimat og en pris til at starte med, når du har forklaret, hvad der skal ordnes.

  • En maler har de rette værktøjer

En maler har de rette værktøjer, som de medbringer til arbejdet. I stedet for at du skal ud og købe alle disse ting selv, i forhold til hvis du selv vil stå for at male, så medbringer maleren dette, som er med i prisen. Beløbet ville ellers løbe en del højere op, hvis dette også skulle inkorporeres i prisen.

  • Forberedelsesarbejdet skal du ikke sørge for

Når en professionel maler skal ud og lave arbejde for dig, er der også noget forberedelse der skal klares. Dette forberedelse inkluderer bl.a. at dække gulvet, så det ikke beskadiges under malerarbejdet. Hvis du gerne vil være ekstra sikker på, at gulvet er godt dækket, kan du med fordel investere i miljøvenlig emballage, som du kan bruge. Du kan finde masser af miljøvenlig emballage at vælge i mellem inde på https://daniaemballage.dk.

 

Hvor finder du en dygtig maler?

Nu har du bestemt dig for, at du gerne vil hyre en professionel maler til at male for dig – men hvor i alverden finder du en god en, som du kan stole på? Den klassiske måde at finde en maler på, er selvfølgelig gennem dit netværk. Du kan spørge, om bekendte har en maler, de kan anbefale, som du kan hyre. Men hvis ingen i dit netværk kender til en god maler, kan du også finde en maler i din by her. Her kan du se en liste over samtlige byer i Danmark og på den måde finde en professionel maler nær dig. Det er altså heldigvis ikke så svært – god fornøjelse!

HOV, VENT..
UNDGÅ AT BETAL
FOR MEGET!

Få 3 gratis og HELT uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.