Spring til indhold
Hjem » 5 populære boligforbedringer i 2023

5 populære boligforbedringer i 2023

Med udviklingen i sidste halvdel af 2022 er det desværre en reel mulighed, at mange af de boligforbedringer, der bliver lavet i 2023, er med henblik på at spare på energien. Dette er ofte i form af opvarmning, men det kan også være udskiftning af døre og vinduer samt isolering.

I denne artikel kan du læse vores 5 bud på populære boligforbedringer i 2023.

 

Anlægning af f.eks. jordvarme

En af de ting, du kan gøre derhjemme for at energiforbedre din bolig, er at anlægge jordvarme. Du kan også skifte din nuværende opvarmningsmetode ud med en af de øvrige, der er mere energibesparende og endda også en god nyhed for økonomien. Inden du går i gang, bør du dog overveje, hvilke fordele og ulemper der er ved at skifte, og om det kan svare sig økonomisk.

 

Udskiftning af døre, vinduer og tagrender

Du kan også udskifte døre, vinduer og tagrenderi din bolig. En ting, der er oplagt at kigge på, når du vil lave forbedringer i hjemmet, er nemlig angående opvarmning af boligen. Hvis din bolig bliver varmet fint nok op men ikke kan holde på varmen, så kan det være en idé at kigge på, om der er et forholdsmæssigt stort varmetab ved vinduer og døre.

Indhent tilbud på montering af tagrender

 

 

Isolering af gulv, vægge og loft

Isolering af boligen er en oplagt ting at kaste sig over i 2023, hvis man gerne vil lave boligforbedringer, som måske ikke kan ses i hverdagen, men som kan mærkes. At isolere boligen behøver ikke være en dyr omgang. Eksempelvis kan du forholdsvist billigt få isoleret loftet ved at få et professionelt firma til at blæse isolerende granulat ud oppe på dit loft. Du kan også isolere vægge og gulv.

 

Badeværelsesrenovering

Et bud på en synlig forbedring, du kan lave i hjemmet, er en badeværelsesrenovering. Det kan dog være en større omgang, men det vil ofte være besværet og pengene værd, da du får glæde af det på daglig basis. En badeværelsesrenovering vil formentlig kræve flere forskellige fagmænd.

 

Sammenlægning af køkken og stue

Køkken-alrum er populære i danske hjem. En sammenlægning af køkken og stue er derfor også en både oplagt, praktisk og værdifuld ændring, som du kan lave. At fjerne en væg mellem køkken og stue giver dig formentlig lidt mindre skabsplads, men til gengæld får du sammenhæng mellem de to rum, så dem der laver mad i køkkenet ikke er afskåret fra det sociale i stuen.

 

HOV, VENT..
UNDGÅ AT BETAL
FOR MEGET!

Få 3 gratis og HELT uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.