Spring til indhold
Hjem » Har du et malerfirma? Husk den digitale sikkerhed

Har du et malerfirma? Husk den digitale sikkerhed

At have et malerfirma er ikke kun at have en forretning – det er også at have et ansvar. Et ansvar for at sikre, at dine kunder og klienters informationer er sikre, og at de ikke bliver udsat for digital sikkerhedsrisici. Der er mange trusler derude, og det er vigtigt at være opmærksom på dem, så du kan beskytte dig selv og dine kunder. I denne blogpost vil jeg give dig et overblik over nogle af de trusler, du bør være opmærksom på, og hvordan du kan beskytte dig og dine kunder.

Sådan beskytter du dine kunder

Det er vigtigt for dig, at du sikrer dine kunders informationer. Du har et ansvar for at beskytte dem mod digitale trusler. Dine kunder skal kunne stole på, at du beskytter deres informationer, og du skal derfor tage nogle forholdsregler for at minimere risikoen for digitale trusler. Du kan for eksempel: Sørge for, at dine computere er opdaterede – ofte medfølger der en del software, der er opdaterede. Update ofte Køb antivirusprogram Brug en firewall

  • Indstil din browser til automatisk at logge dig ud, hvis den ikke er i brug
  • Indstil din browser til at slette cookies ved logout
  • Køb en sikkerhedsløsning, der beskytter dine kunders informationer

Medarbejdere kan også udgøre en sikkerhedsrisiko

Det kan være svært at beskytte dig og dine kunder mod trusler udefra, men det er ikke kun trusler udefra, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Også medarbejdere kan udgøre en sikkerhedsrisiko, og det er vigtigt at du som virksomhedsejer og leder er bevidst omkring det. I rapporten, som NemID udgav i kølvandet på krakket i Danske Bank, udtaler direktør for Center for Cyber Sikkerhed, Thomas Lund-Sørensen, at “Medarbejdere udgør en risiko i dag – især hvis det er uerfarne medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed har en viden om, hvordan man laver sikkerhedsopdateringer, hvordan man beskytter data, og hvordan man beskytter sig mod digitale trusler. Han tilføjer også, at medarbejdere i dag skal have en grundlæggende viden om digital sikkerhed, og at det er vigtigt, at virksomhederne har en digital sikkerhedspolitik.

Sådan kan du beskytte dig mod medarbejder-relaterede trusler

Opbyg en digital sikkerhedspolitik Skab en kultur, hvor medarbejdere tager ansvar for deres egen digitale sikkerhed Sørg for, at medarbejdere er opmærksomme på trusler, og at de ved, hvordan de skal beskytte sig mod dem Udan medarbejdere i at kunne se forskel på sikre og usikre links, og i hvordan man kan beskytte sig mod phishing Husk at det er dit ansvar at dine medarbejdere er ansvarlige og følger virksomhedens digitale sikkerhedspolitik.

Anvend profesionelle sikkerhedsløsninger

Har du brug for en sikkerhedsløsning, se mere på www.itloesningen.dk. Her er det muligt at få skræddersyet lige den løsning, der passer til din virksomhed.

Konklusion

Det er vigtigt at huske, at have et malerfirma er ikke kun at have en forretning – det er også at have et ansvar. Et ansvar for at sikre, at dine kunder og klienters informationer er sikre, og at der ikke bliver udsat for digitale trusler. Det kan ikke gentages for tit, der er mange trusler derude, og det er vigtigt at være opmærksom på dem, så du kan beskytte dig selv og dine kunder. I blogindlægget har jeg givet dig et overblik over nogle af de trusler, du bør være opmærksom på, og hvordan du kan beskytte dig og dine kunder. Det kan være svært at overskue alle de trusler, der er, og det kan være svært at vide, hvordan man sikrer sig, og det er derfor vigtigt, at du får hjælp fra professionelle, der kan hjælpe dig med at beskytte dig og dine kunder. Mangler du derimod en maler, kan se kigger her find maler.

HOV, VENT..
UNDGÅ AT BETAL
FOR MEGET!

Få 3 gratis og HELT uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.