Spring til indhold
Hjem » Maler Hornbæk

Maler Hornbæk

Find en god maler i Hornbæk til den bedste pris

Du kan nemt finde en god maler i Hornbæk, til den billigste pris, ved at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse og dine kontaktoplysninger, hvorefter du vil få tre forskellige tilbud fra malere der udfører malerarbejde i Hornbæk. Bemærk at alt sammen ganske gratis og uforpligtende.

 • Nemt og gratis
 • Uforpligtende tilbud på malerarbejde i Hornbæk
 • Garanti der dækker ved fejl og mangler
 • Få den billigste pris på en maler i Hornbæk
 • Spar tid og penge

Få den bedste pris på en maler nu

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på en maler i Hornbæk med landets smarteste service

Hos 3byggetilbud.dk kan du altså nemt og hurtigt indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave i Hornbæk. Det er simpelt og hurtigt, da alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave, og så vil du herefter modtage de 3 uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Derfor får du den billigste pris sådan her

Udover at det er nemt er det også kanon smart, da du sender din opgave i ”udbud” til de forskellige malere og malerfirmaer, som tilbyder malerarbejde i Hornbæk. På den måde får du forskellige priser og kan altså vælge den bedste pris. Alle de malerfirmaer der byder på din maleropgaver i Hornbækved udmærket godt at de skal tilbyde dig deres bedste pris og service – fordi ellers får de ikke opgaven; så står der en anden maler klar til at gøre det bedre og billigere.

Du sparer tid – og penge

Dette sikrer dig en meget bedre pris, end hvis du selv ringer/skriver til en maler og får en pris på din maleropgave i Hornbæk, da malermesteren så måske giver dig en høj pris og ”håber” at du ikke snakker med andre malere. Det kan være at der er travlhed i firmaet og så har malerfirmaet jo ingen interesse i at give dig en lav pris for at vinde opgaven, hvorimod hvis du får 3 tilbud fra forskellige malerfirmaer, med 3byggetilbud.dk, så er der 20-40-60 malerfirmaer der har mulighed for at byde ind på din opgave. Og så er det kun de malere der 1) har tid til din maleropgave i Hornbæk 2) vil gøre det til en skarp pris 3) er gode til præcis den type maler-opgave du skal have løst – som byder ind.

Sammenlign priser på malere nu

Maler Hornbæk

 

Så nemt er det at finde en maler i Hornbæk

Du kan hurtigt og nemt finde en maler i Hornbæk ved at indsende din opgave til 3byggetilbud.dk. I 3byggetilbud.dk’s kæmpe netværk er der masser af dygtige og professionelle malere, der arbejder i Hornbæk, der står klar til at give et tilbud på din opgave. Det er alle seriøse firmaer, som der er gode erfaringer med.

For at få et tilbud på din maleropgave i Hornbæk hos 3byggetilbud.dk skal du starte med at indsende en opgavebeskrivelse, samt dine kontaktoplysninger så malerne kan kontakte dig med deres tilbud.

Når du har indsendt din opgave, vil 3byggetilbud.dk behandle din opgave, og evt. kontakte dig meget kort med henblik på at afklare praktiske ting, herunder tidsfrister og andre relevante informationer. Herefter vil 3byggetilbud.dk sende din opgave i udbud blandt alle de malere og malerfirmaer der tilbyder malerarbejde i Hornbæk. Disse vil nu sende dig deres skarpeste pris og tilbud.

Når du har fået de tre tilbud, er alt du skal gøre herfra at acceptere det bedste tilbud, hvorefter maleren vil påbegynde arbejdet på opgaven. Ønsker du ikke at takke ja til nogle af tilbuddene, kan du blot takke nej, da tilbuddene er gratis og uforpligtende.

Maler Hornbæk

Få 3 uforpligtende tilbud nu

Hvorfor finde en maler i Hornbæk med 3byggetilbud.dk

Der er flere fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde en maler i Hornbæk, som både hænger sammen med at det er nemt, hurtigt og gratis, men også at du får en garanti på opgaven der dækker ved fejl og mangler. Her er nogle af de fordele du opnår:

1.   Det er nemt

Det kan ofte være en besværlig opgave en finde frem til en maler Hornbæk, men heldigvis kan 3byggetilbud.dk klare hele processen for dig. Alt du skal gøre for at finde frem til gode tilbud på din maleropgave i Hornbæk området, er at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk.
Herfra overtager 3byggetilbud.dk ansvaret, og vil først kontakte dig med henblik på at afklare praktiske spørgsmål og andre relevante informationer, og som herefter vil sætte dig i kontakt med tre malere, der alle vil være klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave.

2.   Det går hurtigt

Det kan også ofte være svært at finde tiden til det opsøgende arbejde med at finde en maler i Hornbæk. Derfor kan det også være en fordel at benytte dig af 3byggetilbud.dk, da 3byggetilbud.dk påtager sig ansvaret med det opsøgende arbejde.

Alt du skal gøre er blot at indsende din opgavebeskrivelse, og så vil 3byggetilbud.dk inden for tre arbejdsdage finde og formidle kontakten mellem dig og malerne, så du hurtigt kan få klaret din opgave.

3.   Du får garanti på din opgave

Når du takker ja til et tilbud fra en maler gennem 3byggetilbud.dk, så får du en garanti med på din opgave. For det første vil maleren du vil blive sat i kontakt med, være nøje udvalgt for at øge din sikkerhed for at få leveret et tilfredsstillende resultat.

 

Skulle der alligevel være fejl og mangler ved opgaven, så er du heldigvis dækket økonomisk ind via 3byggetilbud.dk, der tilbyder en entreprisegaranti der dækker ved fejl og mangler. Entreprisegarantien dækker på op til 35.000 kr. for privat, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

4.   Det er gratis og uforpligtende

Det er helt gratis at indsende din maleropgave i Hornbæk til 3byggetilbud.dk, og efterfølgende få tre tilbud på din opgave. De tre tilbud du modtager er uforpligtende, så hvis du alligevel ender med at takke nej til tilbuddene, så kommer det ikke til at koste dig en eneste krone.

Med 3byggetilbud.dk kan du altså hurtigt og nemt indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, med en garanti og økonomisk sikring på at opgavens leveres tilfredsstillende. Som det kan ses opnår du gode og klare fordele ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Få de 3 gratis tilbud nu

 

 

Liste over malere i Hornbæk

MALERFIRMAET CANN & FINN J. JENSEN ApS – Nordre Strandvej 315D, 3100 Hornbæk.

Malermester Engvej v/Shawn Erik Engvej – Hornebyvej 20, 3100 Hornbæk.

Malermester J. P. Brage v/Jonas P. Brage – Plantagevej 2B, 3100 Hornbæk.

 

Hvad koster det at få malet i Hornbæk?

Prisen på at få malet afhænger først og fremmest af om du gør-det-selv, eller om du vælger at få hjælp til din maleropgave af en maler. Prisen vel selvsagt være lavere ved at gøre det selv, da der kun vil være udgifter til materialer forbundet med opgaven.

Mange vælger dog at få hjælp af et malerfirma, da man for det første sparer en masse tid, men ikke også mindst for at være sikret et tilfredsstillende resultat.

I tillæg til prisen på malerens arbejde vil der være flere andre ting der har indflydelse på den endelige pris, herunder arealet der skal males, indkøb af materialer og opgavens omfang.

Som udgangspunkt vil prisen på at få malet som regel være i omegnen af 100-200 kr. pr. m2 inklusive materialer, alt afhængig af loftshøjder, rum, og andre besværligheder ved opgaven.

En lejlighed på 50 m2 vil derfor koste et sted mellem 5.000-10.000 kr. at få malet, og et sted mellem 10.000-20.000 kr. for en lejlighed eller bolig på 100 m2.

Den endelige pris vil dog som sagt variere på de enkelte opgaver, og prisen kan godt ende på mere eller mindre end de vejledende m2 priser du finder herover.

Eksempelvis kan der være forskel på loftshøjderne, og nogle opgaver kan være sværere at tilgå. Ovenstående vejledende priser skal derfor tages som et udtryk for generelle priser på almindelige boliger.

Hvilke opgaver kan et malerfirma varetage i Hornbæk

Med et malerfirma er du sikret hjælp til en lang række maleropgaver i Hornbæk, som selvfølgelig dækker alle typer maleropgaver, men som også dækker andre typer opgaver såsom spartling af vægge og lofter. Her er nogle af de opgaver et malerfirma i Hornbæk området f.eks. kan varetage:

 • Maling af vægge, gulve og loft
 • Maling af døre, vinduer, karme
 • Maling af facader, tag og gavl
 • Indendørs og udendørs maling
 • Fjernelse og opsætning af tapet
 • Spartling af diverse
 • Lakering og oliering af gulve og terrasser

Som det kan ses er der andre opgaver end maling af vægge, lofte og andet, da et malerfirma også kan være behjælpelige med andre opgaver, herunder fjernelse og opsætning af tapet, spartling af diverse, samt lakering af gulve og terrasser med forskellige overfladebehandlinger.

Nogle malerfirmaer i Hornbæk kan også være behjælpelige med andre mindre opgaver du måtte have behov for hjælp til. Det kunne eksempelvis være flytning af inventar, bortskaffelse af affald og andre mindre opgaver. Vær dog opmærksom på at der kan være forbundet en meromkostning med dette, i tillæg til prisen på selve maleropgaven i Hornbæk.
Få 3 uforpligtende tilbud nu

Maler Hornbæk

 

Værd at vide inden du bestiller en Hornbæk maler til din opgave

Når du skal bestille en maler Hornbæk, er der flere ting du med fordel kan undersøge og være opmærksom på inden du bestiller maleren.

For det første kan det være en god idé at tjekke op på den enkelte maler, hvor du med fordel kan se på anmeldelser fra tidligere kunder, og hvor du også kan besøge malerens hjemmeside eller sociale medier, for at få et indblik i deres arbejde. På den måde opnår du en større tryghed ved valg af maler. Du kan også søge rundt i de lokale Hornbæk Facebook grupper og se om andre borgere har skrevet noget om det malerfirma du overvejer at bruge. I de fleste byer er der en Facebook gruppe der hedder noget med by-navnet, dvs. Hornbæk gruppen, Hornbæk nyheder, eller lign. Det er nemt at søge i Facebook, skriv bare Hornbæk, så burde grupperne komme frem hurtigt.

I forbindelse med at du undersøger anmeldelser og andet, kan du også med fordel undersøge hvor længe malerfirmaet i Hornbæk har eksisteret. Er der tale om et ældre malerfirma, kan det være et tegn på at malerfirmaet har stor erfaring og ekspertise. Du skal dog ikke lade dig skræmme væk af nye malerfirmaer, da der findes masser af dygtige nystartede malere – også i Hornbæk og omegn.

Prisen på at få malet vil også mange gange i sidste ende være afgørende for, hvilken maler man vælger til at stå for sin opgave. Ved at undersøge og sammenligne de enkelte malere på deres priser, kan man hurtigt få et overblik over hvilken tilbud der er det billigste, men husk – det billigste tilbud er ikke altid det bedste. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd.

Som det sidste, og ofte meget afgørende, så er det også en klar fordel hvis du er dækket økonomisk ind med en garanti, der dækker ved eventuelle fejl og mangler på opgaven. Undersøg derfor om malerfirmaet tilbyder en garanti i forbindelse med deres arbejde. Hos 3byggetilbud har du den fordel, at du er sikret en garanti på det udførte arbejde. Garantien dækker op til 35.000 kr. for private, og op til 100.000 kr. for foreninger og erhverv.

Med 3byggetilbud.dk får du tre gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, af malere der er nøje udvalgt for at sikre dig den bedste kvalitet, og med en medfølgende entreprisegaranti på din opgave, er 3byggetilbud.dk din sikkerhed for at tilfredsstillende og holdbart resultat.

Få tilbud på din maleropgaver her

Generelt info om Hornbæk fra Wiki

Hornbæk er navnet på flere danske lokaliteter:

 • Hornbæk – en by og et ejerlav i Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune
 • Hornbæk – en bebyggelse og et ejerlav i Oudrup Sogn, Vesthimmerlands Kommune
 • Hornbæk Sogn i Randers Kommune – med bebyggelserne Over Hornbæk, Over Hornbæk Kær og Neder Hornbæk
 • Hornbæk-Dronningmølle – er en kyst- og sommerhusby i Nordsjælland

Maler Hornbæk

HOV, VENT..
UNDGÅ AT BETAL
FOR MEGET!

Få 3 gratis og HELT uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.